hírek

ContactDay 2016 és Indiai Vállalati Nap – az idei szemeszter gyakorlatorientált vállalati különlegességei

- 2016. február 5., péntek 10:27

Betekintés a cégek világába

A Vállalati Kapcsolati Csoport (VKCS) szervezésében idén is megrendezésre kerül Karunk interaktív vállalati és karrier napja, a ContactDay 2016, melyre ezúton is szeretnénk invitálni hallgatóinkat, oktatókat, munkatársakat, minden kedves érdeklődőt.
A már-már hagyományként megrendezésre kerülő tavaszi ContactDay idén 2016. március 9-én kerül lebonyolításra. A ContactDay nem csak egy egyszerű karrierbörze vagy vállalati kiállítás, hanem sokkal inkább a gazdaság és a tudomány találkozópontja.
Karunk elkötelezett híve a gyakorlatorientált oktatást integrálni képes felsőoktatásnak és ebben a szellemben igyekszik az önkéntes hallgatókból álló Vállalati Kapcsolati Csoport megvalósítani a ContactDay egyedi elképzelését. A program délelőtti részében szakmai előadások kerülnek megtartásra, majd a délután folyamán karrierközpontú és céges kerekasztalokhoz csatlakozhatnak hallgatóink. Párhuzamosan a rendezvény teljes napján megtekinthető lesz a vállalatok "Companies Wall”-ja, mely a vállalatok információs falai alkotta kiállítást valósítja meg.

2016. április 19-én "Indiai Vállalati Nap"-nak ad otthont Karunk Aulája.
Magyarországi indiai vállalatok bemutatkozója mellett a hallgatóság és a résztvevők betekintést nyerhetnek az indiai kultúra jellegzetességeibe. Külön öröm számunkra, hogy rendezvényünkön a program első részében India magyarországi nagykövete, Rahul Chhabra is elfogadta meghívásunkat és előadásával hozzájárul rendezvényünk sokszínűségéhez és kiemelkedő színvonalához.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: