hírek

A Contact Day 2016 névadó szponzora: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

- 2016. február 25., csütörtök 13:36

Betekintés az ALDI világába.

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Contact Day 2016 rendezvényünk névadó szponzori címét az idei szemeszterben az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. viseli.

Főtámogatónk gondolatai:
Az ALDI alapítása óta az "egyszerűség" ötlete az egész világon elismerésre talált. Három kontinens 18 országának elégedett vásárlói bizonyítják: az ALDI stratégiája eredményes. A siker mutatói nem csak a számokban mutatkoznak meg, az elégedett munkatársak, beszállítók és vásárlók is tanúsítják azt. Több mint 100.000 munkahely és több ezer beszállító segítségével az ALDI számos ember sikeréhez járul hozzá. Az ALDI egyrészről elősegíti regionális gazdasági partnereinek sikerét, másrészt munkatársai számára is kiváló lehetőségeket és távlatokat teremt.
Management-utánpótlás programunknak nagy szerepe van abban, hogy sikertörténetünkbe a friss diplomás jelentkezők is bekapcsolódhassanak, hiszen közülük fognak kikerülni későbbi felső vezetőink.
A Contact Day kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a cégünknél folyó mindennapokba betekintést nyerhessenek az érdeklődők és megláthassák, milyen karrier utakat tudunk számukra biztosítani, akár külföldön is.

Szeretettel várunk mindenkit 2016. március 9-én az ALDI Contact Day-en!

Linkek:

Kapcsolódó hírek:
ContactDay 2016 és Indiai Vállalati Nap – az idei szemeszter gyakorlatorientált vállalati különlegességei - 05-02-16 10:27