hírek

Integrált Vállalati Hét 2015 a Vállalati Kapcsolati Csoport szervezésében

Szerző: HORVÁTH LEA, LUKÁCS ÁGOTA

- 2015. szeptember 22., kedd 07:18

Vállalatok közvetlen közelből – 2015. október 5–8.

A Közgazdaságtudományi Kar VÁLLALATI KAPCSOLATI CSOPORTJA minden őszi szemeszterben egy teljes oktatási hét keretein belül vendégül látja az üzleti szféra képviselőit és egyben felkéri a résztvevő cégeket, hogy mutatkozzanak be a hallgatóságnak egy-egy előadás keretén belül.
A 2015. október 5–8. között megrendezésre kerülő vállalati hét hétfői és keddi napján magas színvonalú szakmai szemináriumok várják a hallgatókat, neves cégek felsővezetőinek előadásaival. Az előadók a bemutatkozás mellett egy egy egyedi specifikus szakmai témával is készülnek. Hétfő délután egy autóipari cég promóciós programját is megtekinthetik meg a résztvevők.
Szerdára egy újdonsággal készültünk: a Liszt Központ után a KTK aulája ad otthont a II. Soproni Állásbörzének. A HR KLUB SOPRON-nal együttműködve közös küldetésünket valósítjuk meg, amikor a környék egyik legmagasabb színvonalon megszervezett programját állítottuk össze, mind a hallgatók, látogatók, mind pedig a rendezvényen megjelenő vállalatok számára.
Az előző évhez hasonlóan a csütörtöki nap ismét gyárlátogatásoké: minden hallgató választhat egy számára szimpatikus vállalatot, ahol megtekintheti a vállalati tevékenységet és személyesen találkozhat a dolgozókkal.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és benneteket kedves hallgatók, hiszen most is értékes tudással és tapasztalatokkal gazdagodhattok!

Linkek:

Kapcsolódó hírek:
Sikerrel zárult az első Integrált Vállalati Hét a KTK-n - 17-10-14 07:28