hírek

Tagjaink kiemelkedő sikereket értek el a Kar esettanulmányi versenyén

Szerző: ADORJÁN SÁRA

- 2015. március 3., kedd 11:50

VKCS-sok a legjobbak közt.

2015. február 24-én megrendezésre került a Közgazdaságtudományi Kar Menedzsment Esettanulmányi Versenye, ahol a Vállalati Kapcsolati Csoport számos tagja bebizonyította többoldalúságát. A 16 induló csapat között Berecz Niki, Kőrös Barbara és Lukács Ágota a FourMix; Horváth Lea a StudentCrisis; Mizda Balázs a Soproni KözgazdÁSZok; Adorján Sára és Majsa Ildikó pedig Brianstorm nevű csapatokban indultak.
Az esettanulmány idén a Bonbonetti Choco Kft.-ről szólt. A 4 fős csapatoknak 7 óra 15 percük volt a prezentáció és vezetői beszámoló elkészítésére, ezután pedig csoportokra bontva kellett előadást tartaniuk. 4 csapat jutott tovább a döntőbe, amikor egy másik zsűri előtt kellett prezentálni újra az előadást. A Vállalati Kapcsolati Csoport versenyen résztvevő tagjai magas teljesítményt nyújtottak, és legtöbben döntőbe jutottak. Az első három helyezett csapattagjai között 4 tagunk is szerepel. Az eredmény a következőképpen alakult:
1. Soproni KözgazdÁSZok
2. Brianstorm
3. StudentCrisis
4. DreamTeam

  A döntős csapatok értékes nyereményekkel gazdagodhattak (VOLT fesztivál napijegy, könyvek, színházjegy stb.), az első helyezett pedig részt vehet az Országos Esettanulmányi Versenyen is.
Ez úton szeretnénk gratulálni mindenkinek, különösen a Vállalati Kapcsolati Csoport tagjainak a szép helyezésekért! A Soproni KözgazdÁSZok csapatnak pedig szorítunk az országos versenyhez!

Linkek:

Kapcsolódó hírek:
Menedzsment esettanulmány verseny a KTK-n - 27-02-15 07:33