hírek

Egyedi kerekasztal-foglalkozások a Contact Day-en

- 2015. március 23., hétfő 08:03

Miért vegyél részt a ContactDay délutáni kerekasztalain?

Közeledik az idei szemeszter legizgalmasabb vállalati rendezvényének, a ContactDaynek az időpontja. Március 25-én, szerdán, 9.00-től 16.00 óráig sok szeretettel várják a szervezők az érdeklődőket a nem mindennapi eseményre. A megsokszorozódott vállalati érdeklődésnek köszönhetően a ContactDay két helyszínen bonyolódik: az Aula mellett a program délelőtt a Béres előadóteremre is kiterjed. A magas színvonalú szakmai előadások mellett, egésznapos vállalati kiállítás zajlik, mely során bármikor lehetőség nyílik a közvetlen kapcsolatfelvételre.
A ContactDay délutáni programja talán egyben a rendezvény szakmai fénypontja: egyedi kerekasztal-foglalkozások várják a hallgatóságot.
Hogy mit takarnak a kerekasztalok? Miért érdemes csatlakozni? A következő bekezdések erre adnak választ!

HR-kerekasztal
Kíváncsi vagy hogyan teljesítenél egy állásinterjún? Ha a válaszod igen, ott a helyed a ContactDayen! Itt lehetőséged nyílik kipróbálni magad. Válaszaidat, pályázatodat és magatartásodat két szakember, dr. Kópházi Andrea, emberierőforrás-menedzsment szakértő és Hiller Judit pszichológus értékeli. És miért éri meg ezen részt venned? Az egyedülálló tapasztalatszerzés mellett még értékes ajándékok is várnak rád, amennyiben eredményesen szerepelsz! Kérünk benneteket, hogy a HR-kerekasztalhoz kész pályázati anyaggal és a megfelelő munkakör kiválasztásával érkezzetek, hogy a szakemberek segítségével a maximális hatást érhessétek el!

Karrieriroda Kerekasztal
Ha nem vagy tisztában saját képességeiddel, ha nem tudod, hogy milyen irányba indulj el, akkor vár a Karrieriroda Kerekasztal, ahol különböző tesztek segítségével térképezheted fel a benned rejlő lehetőségeket. A teszteket közösen értékelheted ki Szakály Tamás tanár úrral, így a tanulságokat is saját magadnak vonhatod le. Lehetőséged lesz akár négyszemközti beszélgetésre is, és ha úgy gondolod, akkor a Kerekasztalon túl is tarthatod kapcsolatot a Karrierirodával.

Tégy próbát az idegen nyelvek terén!
Megkérdeztük Dékány Zsigmond tanár urat, az INYK vezetőjét a kerekasztalról: a ContactDayen szeretnénk bemutatni az INYK közgazdász hallgatókra szabott kurzuskínálatát, nyelvvizsga tréningjeit, valamint azokat az államilag elismert nyelvvizsgákat, amelyeknek az Idegen Nyelvi Központ hivatalos vizsgahelye. Helyszíni próbanyelvvizsga keretében az érdeklődők részletesen megismerkedhetnek az egyes (elsősorban szaknyelvi) vizsgákkal, és olvasásértési, hallásértési, valamint szóbeli vizsgafeladatok segítségével tesztelhetik jelenlegi tudásszintjüket. Számos szempont alapján összehasonlítjuk az egyes vizsgákat, hogy megkönnyítsük a sokszor nehéz vizsgaválasztást. Meglepetésként megismerkedhetnek új angol anyanyelvi lektor kollégánkkal, akivel a KTK hallgatói a jövőben az INYK kurzusain is találkozhatnak. Ajándékot is viszünk, de nem kézzel foghatót...

Ötlettől a vállalkozásig!
Úgy gondolod alkalmas lennél egy saját vállalkozás vezetésére, de nem tudod, hogy indulhatnál el? Van egy kreatív elképzelésed, de nem tudod, hogy a kitűzött célhoz mely döntések vezetnek el? Dr. Egyed Krisztián saját tapasztalatai alapján nem csak választ ad ezekre a kérdésekre, hanem interaktív módon ismerteti meg a vállalatalapításból származó lehetőségeket, kockázatokat és a megvalósítás folyamatát. Sajátítsd el a szükséges kompetenciákat példákon és esettanulmányokon keresztül!

Study abroad
Szeretnél külföldön tanulni? És nemzetközi kapcsolatokra szert tenni? Ne habozz, egyetemünk több, mint 20 országban rendelkezik partnerkapcsolattal. Litvánia, Törökország, Mexikó, Kína? Bármelyiket választhatod! Látogasd meg a Study Abroad kerekasztalt, ahol tájékoztatást kaphatsz a jelentkezés módjáról, a kar külföldi partneregyetemeiről, finanszírozási lehetőségekről és külföldi szakmai gyakorlatokról. A kerekasztalt vezeti dr. Happ Éva dékánhelyettes és dr. Erdélyiné Garamvölgyi Éva.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: