hírek

ContactDay 2015

Szerző: KŐRÖS BARBARA

- 2014. december 16., kedd 11:08

Ismét központban a karrier és a vállalatok

Hamarosan véget ér a szorgalmi időszak, a Vállalati Kapcsolati Csoport a következő félévben is izgalmas programokkal várja az egyetem hallgatóit és minden érdeklődőt!

Reméljük, még senki nem felejtette el első karriernapunkat, a Kisalföld Contact Day-t!
Ugyanis...
2015. március 25-én, szerdán...
...ismét Contact Day!

...ismét vár rátok egy izgalmas nap vállalatok képviselőinek plenáris előadásaival, céges kiállítókkal és gyakorlatorientált hasznos kerekasztal beszélgetésekkel!

Íme egy kis kedvcsináló:
"A Contact Day a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Karriernapja. Rendezvényükkel egy olyan fórumot hoztunk létre, ahol minden év márciusában hazai és nemzetközi vállalatok mutatkozhatnak be egyetemünk hallgatósága és látogatóink előtt. Célunk a tartós kapcsolat létrehozása a vállalatok és az állást kereső jövőbeli szakemberek között, amely fenntartását a rendezvény után is biztosítjuk. A hagyományos állásbörze mellett plenáris előadások és "round-table" beszélgetések várják a látogatókat és érdeklődőket."

A visszaszámlálás megkezdődött! Légy te is a részese! Ötleteket, javaslatokat a szervezéssel kapcsolatban a vkcs@ktk.nyme.hu címre várjuk!

Linkek:

Kapcsolódó hírek: