hírek

Sopron… Közgáz… Contact Day. A jövődért Te tegyél!

- 2016. március 7., hétfő 11:20

ALDI Contact Day – Ötletgazdag színes programmal!

A Vállalati Kapcsolati Csoport idén harmadik alkalommal rendezi meg a Contact Day elnevezésű vállalati és karriernapot a soproni Közgazdaságtudományi Karon.
2016. március 9-én több neves hazai és nemzetközi vállalat képviselteti magát a rendezvényen. 2016 tavaszi szemeszterének vállalati különlegességének főtámogatói és egyben névadó szponzori címét az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. viseli. Külön öröm számunkra, hogy az ALDI elfogadta felkérésünket és elvállalta a Contact Day névadói szerepét, hiszen megtiszteltetés, hogy egy világszerte ismert és elismert céget köszönthetünk rendezvényünk fő partnereként.
A programban továbbá részt vesznek a LEIER Hungária Kft. Parfümerie Douglas Kft, a LUK Savaria Kft., a DIEGO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az EcoSim Üzleti Szimulációk Kft. A nap a LEIER Hungária Kft. teremavatójával és ösztöndíj átadójával kezdődik, majd a délelőtti plenáris előadásokat követően délután kerekasztal beszélgetésekkel folytatódik a program. Újdonság: délben a Harrer Csokoládéműhely közreműködésével egy különleges, egyedi csokikóstolóra is sor kerül. A kerekasztaloknál a fent említett vállalatokon kívül találkozhatnak még az Idegen Nyelvi Központtal, megismerhetik személyiségüket Kopcsándi Gyuláné Zsuzsa grafológus elemzései által, valamint feltehetik kérdéseiket a szervező Vállalati Kapcsolati Csoport kerekasztalánál is.
A nap végén kisorsolása kerül még a „Selfiezz VOLT-bérletért” elnevezésű játék két nyertese is, akik egy-egy VOLT-bérlettel gazdagodhatnak.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: