II. CONTACT DAY


A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának KarriernapjaTisztelt honlaplátogatók, érdeklődők és hallgatók!

A soproni Közgazdaságtudományi Kar "Contact Day" című vállalati rendezvényének ötlete különleges innovatív indokkal született meg. Köztudott és általánosan elismert tény, hogy a gazdasági fejlődés meghatározó szereplői az egyetemek és egyben az a tudás, mely az egyetemek falai mögött koncentrálódik, folyamatosan bővül és legmodernebb innovációk forrásaiként funkcionálnak. Ugyanilyen fajsúlyos résztvevői a mai gazdaságunknak a vállalatok. Így azt gondoljuk, hogy a vállalati kapcsolatok, a gyakorlatorientáltság és a szinergiák feltárása kivételes fontossággal bírnak a hosszútávú közös sikerek elérése szempontjából. Karunkon a vállalati kapcsolatok koordinálását egy hallgatókból álló, önkéntes projektcsoport végzi, mely bizonyíték arra, hogy karunk egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy jól megalapozott elméleti tudás mellett, gyakorlatorientált szemléletet tegyenek magukévá hallgatóink. A "Contact Day" című vállalati rendezvényünk reméljük évről évre olyan kommunikációs felületet biztosít majd, ahol az üzleti szféra képviselői, akadémikusok, szakemberek, munkatársak és hallgatóink közvetlen kapcsolatba léphetnek egymással és ezáltal minden fél számára hasznos partnerségek, születnek majd.

Minden érdeklődőt sok szeretettel vár a rendezőség! Egyben ajánljuk figyelmükbe a rendezvény honlapját, melyen igyekeztünk minél több információt közzé tenni a vállalati csoport tevékenységéről és a "Contact Day"-ről.

Vállalati Kapcsolati Csoport