A csoportról


GYSEV Zrt.

A GYSEV Zrt. Nyugat-Magyarországon és Kelet-Ausztriában működő regionális vasúttársaság. A vállalatcsoport személyszállítással, és leányvállalatán, a GYSEV CARGO Zrt.-n keresztül árufuvarozással is foglalkozik. A GYSEV a nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb vállalata, amely három megyében több mint kétezer embernek biztosít munkalehetőséget. A vasúttársaság számos munkaköréhez szükséges felsőfokú, illetve felsőfokú gazdasági képzettség. A GYSEV Zrt., valamint a GYSEV CARGO Zrt. éppen ezért hosszú ideje kiváló, és eredményes kapcsolatot ápol a Nyugat-magyarországi Egyetemmel, azon belül elsősorban az intézmény Közgazdaságtudományi Karával. Számos sikeres, közös rendezvény, az egyetem nevét viselő intercity-járat, valamint több tucat, a Nyugat-magyarországi Egyetemen diplomát szerzett GYSEV-es munkatárs bizonyítja, hogy az eddigiekhez hasonlóan a továbbiakban is szükség van a cégcsoport és a felsőoktatási intézmény szoros együttműködésére.

IMS Connector Systems Kft.

Cégünk, a Sopronban működő IMS Connector Systems Kft. – melynek fő profilja elektronikai alkatrészek gyártása és összeszerelése – kereste a lehetőséget, hogy bekapcsolódjon, részese legyen a gyakorlatorientált felsőoktatásnak. Anyavállalatunk, az IMS CS GmbH, Németországban hosszú ideje működik együtt felsőoktatási intézményekkel, biztosítva az ottani szakember-utánpótlást.
Cégünk létszáma a soproni telephelyen 180 fő, konszern szinten közel ötszázan dolgozunk az IMS Connector Systems cégcsoportban.
Miért érdemes a nagy multi cégek mellett kisebb cégekkel is kapcsolatba kerülni, illetve ez miért is fontos a cégnek?
Méretünknél fogva a nálunk dolgozó munkatársaknak sokkal szélesebb, átfogóbb folyamatokat kell kézben tartani, mint egy multinál.
Széles a termékpalettánk, gyártástechnológiánk sokrétű, látványüzemként is megálljuk a helyünket.
Több kontinenst átölelő beszerzői és értékesítői tevékenységet folytatunk, melynek köszönhetően gyakornokaink tapasztalatot szerezhetnek sokrétű logisztikai folyamatok bonyolításában, idegen nyelvű kommunikációban is.
A cégünknél gyakorlatot szerző hallgatót a tanulási, képzési folyamat alatt megismerhetjük, cégspecifikusan „nevelhetjük”. Ennek köszönhetően a végzős hallgatót egy olyan munkahely fogadja, ahol már kölcsönösen ismerjük egymást.
Bízunk abban, hogy ezen gyakorlatorientált képzési rendszerrel megnyílik az út a fiatal utánpótlás-generáció biztosítására, melyet cégünk kiemelten értékel és támogat.

Generali Biztosító Zrt.

A magyarországi Generali Csoport korrigált díjbevételei alapján piacvezető.
Vállalatunknál a sokszínű termékeinknek és szolgáltatásainknak hála a feladatkörök is változatosak, így kínálunk folyamatosan lehetőséget tapasztalt szakembereknek és frissdiplomásoknak egyaránt.
A Generali a Generali Biztosító Zrt. mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon.
Milánótól Pekingig, Párizstól Tuniszig, Tokiótól Buenos Airesig – a Generali abban a szerencsés helyzetben van, hogy nagyon színes, különböző kultúrájú, eltérő gazdasági fejlettségű országokban lehet jelen. Ennek a multikulturális háttérnek és sokszínűségnek köszönhetően olyan tudásbázis áll rendelkezésünkre, amely komoly versenyelőnyt jelent nemcsak a vállalatcsoport egészét, de az egyes helyi társaságok működését illetően is.
Szeretnél bekapcsolódni egy multinacionális nagyvállalat nemzetközi vérkeringésébe? Kíváncsi vagy, hogy működik egy több mint 60 országot felölelő, 77 ezer munkavállalót foglalkoztató cégcsoport?

Leier

Számunkra kiemelten fontos a Nyugat-magyarországi Egyetemmel folytatott együttműködés. A Leiernél mindig előre tekintünk, így különös figyelmet fordítunk a fiatal generáció fejlődésének és ösztönzésének támogatására. A tapasztalatszerzés lehetőségét biztosítani kell, és mi ebben kívánunk segítséget nyújtani.
Leier cégtörténet
A Leier: családi vállalkozásból dinamikusan fejlődő, nemzetközi vállalatbirodalom.
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 37 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít.
A cégcsoport kilenc hazai építőanyag gyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során. Az építőanyag gyártás mellett ingatlanfejlesztéssel, továbbá autó-kereskedelemmel és környezetbarát elektromos járművek forgalmazásával is foglalkozó Leier cégcsoport, Magyarországon közel 30 milliárd Ft bruttó forgalmat bonyolít és közel ezer fő részére biztosít munkahelyet.
További információk a cégről >>